АЛЕКСАНДАР МИТЕВ ОД НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МЛАДИ КАТЕГОРИИ!

јануари 26, 2019

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица, во техничка организација на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица, а во соработка со спортските новинари и спортските работници, синоќа, се одржа традиционалната манифестација на која што беа избрани најдобрите спортски екипи, спортисти и тренери на општина Струмица за 2018 година. Александар Митев од НАКОВСКИ ВОЛЕЈ го освои второто место за најдобар тренер во млади категории.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: