strumica denes logo
транспаренти

јули 14, 2018

БУРНИ РЕАКЦИИ НА СТРУМИЧАНИ ПО ПОВОД ДЕНЕШНАТА ПРОСЛАВА ВО СТРУМИЦА!

Жестоки и бурни се реакциите на граѓаните во цела Македонија

Види повеќе