Home

Perdormire

Tag - трансфузиологија Струмица

Струмица

СЛУЖБА ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА-СТРУМИЦА: РАСПОЛАГАМЕ СО ДОВОЛНИ КОЛИЧИНИ КРВ ДОКОЛКУ Е ПОТРЕБНО ЗА ПОВРЕДЕНИТЕ ВО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА!

Службата за трансфузиологија-Струмица, објави дека располага со доволни количини крв и крвни продукти од сите крвни групи и може во секој момент да пружи помош...