Home

Perdormire

Tag - Тоше Проески

Култура

(ВИДЕО) ДЕНЕС ТОШЕ ЌЕ ПОЛНЕШЕ 38 ГОДИНИ: Погледнете ја ретката снимка на која Тоше и Борис Трајковски ја пејат МАКЕДОНСКАТА химна!

Денес нашата најголема икона Тоше Проески ќе наполнеше 38 години доколку беше жив…Политичар и пејач, и двајцата горди, и двајцата Македонци. На преполн...