strumica denes logo
топчето

ноември 23, 2018

(ФОТО) Сообраќајна несреќа на крстосницата кај „топчето“

Околу 21:30 часот вечерва, на крстосницата кај обложувалницата „Спорт Лајф“

Види повеќе