(ФОТО) Сообраќајна несреќа на крстосницата кај „топчето“

ноември 23, 2018

Околу 21:30 часот вечерва, на крстосницата кај обложувалницата „Спорт Лајф“ кај „топчето“ се случи сообраќајна несеќа во која за среќа нема потешко повредени, а направена е само поголема материјална штета.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: