strumica denes logo
тодор

мај 5, 2018

КАКО ШТО НАЈАВИВМЕ: ТОДОР СЕ ИНТЕНЗИВИРА, НЕВРЕМЕ ДОАЃА КОН СТРУМИЦА!

Како што најавивме синоќа и утринава, циклонот Тодор ќе ја

Види повеќе