Home

Perdormire

Tag - Тимотеј

Култура

ИНТЕРЕСЕН СТАТУС ЗА СТРУМИЧАНИ: „Aко прааш маабет со полицаец одма шпион си“, „Ако се гушнаш со школска, ја тај одма швалерка има“

Фејсбук статус на Тимотеј Соколов: Ако те видат да прааш мaabet со полицаец-ја тај е шпион на полицијата Ак те видат со доктор-ја тај не е здрав нешто Ак купеш...