Теофил

октомври 23, 2018

ДЕНЕСКА СЕ ПРАЗНУВА ПРЕПОДОБЕН ТЕОФИЛ СТРУМИЧКИ!

По потекло тој е Македонец од околината на Струмица. Се

Види повеќе