Home

Perdormire

Tag - тендер

Економија

„Жикол“ го доби мултимилионскиот тендер за изградба на цевководи за водоснабдување во Липково

Министерството за животна средина и просторно планирање склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ ДООЕЛ експорт импорт Струмица по...