strumica denes logo
талент

ноември 20, 2018

ЕКСКЛУЗИВНО: Струмичкиот суперталент Секулов од Јувентус доби повик да игра за Италија!

Никола Секулов, 16-годишниот македонски фудбалски талент кој настапува за Јувентус,

Види повеќе