strumica denes logo
СВР СТРУМИЦА.КРИВИЧНА

јуни 1, 2018

СВР СТРУМИЦА: Раководител на ЈП пишувал дневници на вработен додека извршувал приватни работи

Раководител на сектор во Јавно претпријатие од Радовиш го оштетил

Види повеќе