СВР билтен

јуни 29, 2018

Драма во Струмица, влегол во продавница и направил хаос – неколку лица повредени

Полицијата поднесе кривична пријава против лицата К.Р.(29), А.Р.(25) и Д.Р.(24),

Види повеќе