светско првенство

април 1, 2019

БРАВО,БРАВО,БРАВО: ОДБОЈКАРКИТЕ НА ООУ „ВИДЕО ПОДГОРЕЦ“ СО ПРВА ПОБЕДА НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ХРВАТСКА!

Струмичките одбојкарки на ООУ “Видое Подгорец“ на Светското првенство во

Види повеќе