strumica denes logo
svetski kompanii

јануари 13, 2023

Големите светски компании постигнаа договор за да се забрза развојот на технологијата!

Xiaomi, технолошкиот гигант кој произведува паметни телефони и AIoT уреди,

Види повеќе