Home

Perdormire

Tag - светот

Култура

(ВИДЕО) „МАКЕДОНИЈА Е ВО БИБЛИЈАТА“: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЖЕНА ОД КАРИПСКИТЕ ОСТРОВИ ЈА ПОЗНАВА МАКЕДОНИЈА!

Македонец кој е на одмор на Антигва која се наоѓа на Карипските острови сподели видео на социјалните мрежи со следниот коментар: “Ја имам среќата скоро недела...