strumica denes logo
светиот крст

јануари 19, 2019

ИВАН НИКОЛОВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО НОВО КОЊАРЕВО!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

јануари 19, 2019

Атанас Коцев го фати светиот крст во село Сачево!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе