strumica denes logo
СВЕКОР

март 9, 2019

СВЕКОР НАПАДНАЛ СНАА ВО СТРУМИЧКО, ПАДНАЛА ПО СКАЛИ И СЕ ЗДОБИЛА СО ТЕШКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ!

На 07.03.2019 година во 17.00 часот во Полициска станица Струмица

Види повеќе