strumica denes logo
Сведок

април 8, 2019

ФИЛМОТ „СВЕДОК“ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА!

Со почеток од 20:00 часот, денеска во големата сала на

Види повеќе

април 4, 2019

ФИЛМОТ „СВЕДОК“ ВО ПОНЕДЕЛНИК ВО СТРУМИЦА!

Со почеток од 20:00 часот, во понеделник во големата сала

Види повеќе