strumica denes logo
свечености

декември 10, 2018

Бидете дел од свеченостите по повод Денот на заштитниците на Струмица

СВ. ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ 20:00 часот: Промоција на списание за

Види повеќе