strumica denes logo
СВЕЧЕНА ЦЕРЕМОНИЈА

август 23, 2018

НА СВЕЧЕНА ЦЕРЕМОНИЈА БЕА ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИТЕ НА МАТУРАНТИТЕ ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА!

Во големата сала на центарот за култура „Антон Панов“ синоќа

Види повеќе