strumica denes logo
свадба

јули 4, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧКА СВАДБА ПРОГЛАСЕНА ЗА СВАДБА НА МЕСЕЦОТ!

Совршена романтична љубовна приказна Јулиана и Свен. Таа е струмичанка,

Види повеќе