Home

Perdormire

Tag - Св Никола

Култура

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ: Денес се слави Св.Никола, заштитник на патниците, децата и сиромашните

Православните верници денес го слават Свети Никола, слава која ја одбележуваат најмногу семејства. На овој ден не се работат никакви домашни работи, не треба...