strumica denes logo
Св. Атанас

јануари 31, 2019

ДЕНЕС Е СВ. АТАНАС – ГОЛЕМИОТ БОРЕЦ ЗА ВИСТИНСКО ПРАВОСЛАВИЕ

Нашиот народ денес го празнува споменот на Свети Атанасиј Велики,

Види повеќе