strumica denes logo
струмички плоштад

ноември 9, 2018

ПРЕДЛОГ ИДЕИ: Како оваа година според вас треба да биде украсен струмичкиот плоштад?

Доаѓа најубавиот дел од годината кој со нетрпение секогаш го

Види повеќе