strumica denes logo
Струмичаец

јуни 18, 2018

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ ЗОРАН ВИТАНОВ СО ПРЕКРАСНА ПОРАКА ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ!

Проследете го видео обраќањето на Зоран Витанов од Преспа до

Види повеќе