(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ ЗОРАН ВИТАНОВ СО ПРЕКРАСНА ПОРАКА ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ!

јуни 18, 2018

Проследете го видео обраќањето на Зоран Витанов од Преспа до сите Македонци.

До сите родители ,татковци,жени и мајки.

https://www.facebook.com/zoran.vitanov/videos/10216126534217674/?t=2

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ