Home

Perdormire

Tag - Струмица-Бугарија

Култура

ТЕШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА-БУГАРИЈА ПОМЕЃУ АВТОМОБИЛ И „СЕЧАЧКА“-ЕДНО ЛИЦЕ ВО ЖИВОТНА ОПАСНОСТ!

Пред околу 40 минути на патот Струмица-Бугарија се случи тешка сообраќајна несреќа помеѓу автомобил и „сечачка“.  Очевидците кои бea на местото на несреќата ја...