strumica denes logo

ТЕШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА-БУГАРИЈА ПОМЕЃУ АВТОМОБИЛ И „СЕЧАЧКА“-ЕДНО ЛИЦЕ ВО ЖИВОТНА ОПАСНОСТ!

Автор:

Датум:

јуни 9, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 9, 2018

Категории:

Култура
Пред околу 40 минути на патот Струмица-Бугарија се случи тешка сообраќајна несреќа помеѓу автомобил и „сечачка“.  Очевидците кои бea на местото на несреќата ја информираа редакцијата на Струмица Денес дека веднаш пристигнала полицијата а по нив и пожарната и брзата помош. Во сообраќајната несреќа едното лице е тешко повредено и е во животна опасност. Со повеќе информации во текот на денешниот ден.