strumica denes logo
стопала

февруари 2, 2019

(ВИДЕО) СЕ СООЧУВАТЕ СО ПРОБЛЕМ НА СТAПАЛАТА И НОКТИТЕ? САЛОН „ЛИЛИ“ Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ!

Се почесто се соочуваме со проблеми на стaпалата и ноктите.

Види повеќе