Home

Perdormire

Tag - стилист

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧКИОТ СТИЛИСТ МАРЈАН ПЕТРОВ НА ОБУКА КАЈ ДУШАН ЛАЗИЧ, ШМИНКЕРОТ НА БАЛКАНСКАТА ЅВЕЗДА ЦЕЦА!

Струмичкиот млад стилист Марјан Петров неодамна беше на една преуба обука за шминка во Белград кај Душан Лазич. Инаку Лазич всушност е и шминкерот на познатата...