Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧКИОТ СТИЛИСТ МАРЈАН ПЕТРОВ НА ОБУКА КАЈ ДУШАН ЛАЗИЧ, ШМИНКЕРОТ НА БАЛКАНСКАТА ЅВЕЗДА ЦЕЦА!

Home

Струмичкиот млад стилист Марјан Петров неодамна беше на една преуба обука за шминка во Белград кај Душан Лазич. Инаку Лазич всушност е и шминкерот на познатата балканска ѕвезда Цеца. Браво за Марјан и честитки! Во продолжение погледнете неколку фотографии: