Home

Perdormire

Tag - стариот џумбушлија

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО 30 ГОДИНИ ПОВТОРНО ГРАДСКА КАФЕАНА ВО ГРАДОТ „СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА“

Во последните 30 години можевме да забележиме како Струмица од ден на ден се повеќе и повеќе се надоградува и се отвараат нови работи кои го прават нашиот град...