strumica denes logo
станбен објект

јули 6, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Осветување на каментемелник на новиот станбено деловен комплекс G’NA во Струмица!

На улицата „БУЛЕВАР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ББ вчера беше осветен каментемелникот

Види повеќе