strumica denes logo
срничка

мај 11, 2018

ГЕСТ ЗА ПОЗДРАВ: СПАСЕНА МАЛА СРНИЧКА ОД ВОЛЦИ ВО СТРУМИЧКО!

Вчера во Ново Село спасена е мала срничка од страна

Види повеќе