strumica denes logo
сред пат

јануари 17, 2019

ВО СТРУМИЦА ПОКРАЈ ПАРКИРАЊЕ НА ПЛОШТАД, СЕ ПАРКИРААТ И НА СРЕД УЛИЦА!

Секојдневно до редакцијата на Струмица Денес пристигнуваат фотографии како некои

Види повеќе