strumica denes logo
спортски сали

август 24, 2018

ТРИ НОВИ СПОРТСКИ САЛИ И ЗАТВОРЕН БАЗЕН ЌЕ СЕ ГРАДИ ВО СТРУМИЦА!

Нови спортски сали ќе добијат Основните општински училишта „Сандо Масев”

Види повеќе