strumica denes logo
спасова

август 11, 2017

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОСТОИНСТВЕНО ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ПАТРОНОТ!

Денес се навршуваат 139 години од раѓањето на македонскиот револуционер,

Види повеќе