strumica denes logo
соработници

јули 9, 2018

АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД 5 СОРАБОТНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА ВО МАКЕДОНИЈА И ВО 169 ЗЕМЈИ ШИРУМ СВЕТОТ!

Американска компанија има потреба од 5 соработници за продажба во

Види повеќе