strumica denes logo
соопштение

ноември 10, 2018

ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС: НЕ БЕВМЕ КОНТАКТИРАНИ ЗА ДЕНЕШНИОТ НАСТАН ВО СТРУМИЦА И НЕ СЕ ЗАЛАГАВМЕ ЗА НЕГОВО СПРЕЧУВАЊЕ!

Соопштение на Еуромакс Ресоурцес: Еуромакс Ресоурцес сака да истакне дека

Види повеќе

октомври 5, 2018

ЕУРОМАКС: ПРОЕКТОТ ИЛОВИЦА-ШТУКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ КОРИСТИ ВО ПОЛИТИЧКИ ЦЕЛИ

Еуромакс Ресоурсис ја поздравува и поддржува секоја иницијатива и делување

Види повеќе

јуни 16, 2018

„ЕУРОМАКС РЕСОУРСИС“ СО СООПШТЕНИЕ!

Рудникот за бакар и злато е целосно безбеден за животната

Види повеќе