strumica denes logo
СООБРАЌАЈНИ ПРЕКШОЦИ

април 1, 2019

ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ СООБРАЌАЈНИ ПРЕКРШОЦИ „ЗАРАБОТИЈА“ СТРУМИЧАНИ ЗА ДВА ДЕНА!

На 29.03.2019, 30.03.2019 и 31.03.2019 година во разчилни временски периоди,

Види повеќе