Perdormire
Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ СООБРАЌАЈНИ ПРЕКРШОЦИ „ЗАРАБОТИЈА“ СТРУМИЧАНИ ЗА ДВА ДЕНА!

Home

На 29.03.2019, 30.03.2019 и 31.03.2019 година во разчилни временски периоди, на подрачјето на СВР Струмица, спроведени се повеќе акциски контроли со цел откривање на прекршоци кои ги чинат возачите на мотоцикли и мопеди. Во акциите се откриени 17 прекршоци, за кои се издадени 17 прекршочни платни налози.