сограѓанка

јануари 12, 2019

(ФОТО) СПОДЕЛУВАЈТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ: НАШАТА СОГРАЃАНКА НАТАША ЈАНЕВА ЖИВЕЕ ВО МИЗЕРИЈА-ДА И ПОМОГНЕМЕ!

Нашата сограѓанка Наташа Јанева, со трагична судбина, оставена сама на

Види повеќе