Home

Perdormire

Tag - социјални

Струмица

ВЕСТ НА ДЕНОТ: ВО СТРУМИЦА ЗАВРШИ ИЗГРАДБАТА НА НОВАТА ЗГРАДА СО СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ, ЗА НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ЌЕ БИДЕ РАСПИШАН КОНКУРСОТ!

Во Струмица заврши изградбата на новата зграда со социјални станови во која денеска беа министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на АД за...