strumica denes logo
собири

ноември 12, 2018

Од вечерва започнува одржувањето на Собирите на граѓаните во урбаните и месните заедници

На иницијатива на градоначалникот Коста Јаневски, од вечерва започнуваат Собирите

Види повеќе