strumica denes logo
снешко

јануари 29, 2019

ФОТО: ДАЛИ ОВА Е НАЈВИСОКИОТ СНЕШКО ВО СТРУМИЦА?

До нашата редакција пристигна фотографија од гигантски снешко направен во

Види повеќе