СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
????????????????????????????????????

април 10, 2018

ИТНО СЕ БАРА ЛИЧНОСТ КОЈА ДОБРО ГО ПОЗНАВА СЛОВЕНЕЧКИОТ ЈАЗИК ЗА ДРЖЕЊЕ ЧАСОВИ!

Итно се бара личност од Струмица која добро го познава

Види повеќе