strumica denes logo
слаткарница

септември 6, 2021

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Слаткарница „Карамела“ слави 20 години постоење!

Слаткарница „Карамела“ слави 20 годишен јубилеј. По тој повод, сопствениците

Види повеќе

јануари 2, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) СЛАТКАРНИЦАТА НА „БИСЕР“ ДОБИ НОВ И ПОУБАВ ИЗГЛЕД!

Делот во кој беше сместена познатата слаткарница на „Бисер“ конечно

Види повеќе