strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) СЛАТКАРНИЦАТА НА „БИСЕР“ ДОБИ НОВ И ПОУБАВ ИЗГЛЕД!

Автор:

Датум:

јануари 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 2, 2019

Категории:

Струмица

Делот во кој беше сместена познатата слаткарница на „Бисер“ конечно е отворен и достапен за љубителите на највкусните слатки во градот. Пред неколку дена се случи и официјалното отворање на кое присуствуваа многу гости кои им посакаа на сопствениците уште поуспешна работа во иднина. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: