strumica denes logo
СКАРА

август 17, 2018

НАЈВУСКАТА СКАРА И НАЈЛАДНОТО ПИВО ВО СЛЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА НА ШАНКОТ НА ВЛЕЗОТ КАЈ LC WAIKIKI!

Најубавите денови оваа лето се пред нас,доколку сте вистински гурман

Види повеќе